LaNovia - O rochie GRATIS pe Saptamana !

Regulament Castiga o Rochie de Mireasa pe Saptamana

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului cu premii „O Rochie Gratis pe Saptamana ”

SC LA NOVIA IDEALE S.R.L societate comercială domiciliată in București str. SLT.Cristescu Dima, nr.2,bl.214,Scara A,et.4,ap.18,Sector 2,CUI 30011532,cont bancar RO18UGBI0000742002171RON,telefon 0769 189 073 , cu magazin pentru public in strada Cluceru Udricani,nr 1-3  , sector 3, Bcuresti

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.lanovia.ro şi este disponibil şi pe conturile social media. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat de nici o alta societate.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „O Rochie Gratis pe Saptamana” se desfăşoară în perioada 07-31 – august 2017

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 07-31  august 2017  , invităm viitoarele mirese să sune la 0769 189 073), să faca programare in vederea probarii rochiilor de mireasa.Ulterior , la finalul vizitei trebuie sa dati Like paginii noastre de Facebook https://www.facebook.com/rochiimireasalanovia si sa lasati un Review .

Câştigătorii rochiilor de mireasa vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, filmata live pe Facebook, in fiecare luni dimineata , pana la sfarsitul campaniei.Toate viitoarele mirese care vin in magazin,probeaza rochii de mireasa, dau Like pe Facebook si lasa Review ,intra automat in Concurs pe baza fisei de client intocmita in magazin.

 

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în 4 rochii de mireasa   , creatie SC LA NOVIA IDEALE SRL

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email OFFICE@LANOVIA.RO. Premiile nu pot fi convertite în bani.

LA NOVIA IDEALE  va suporta eventualele costuri legate de transport.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, LA NOVIA IDEALE îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/rochiimireasalanovia

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor LA NOVIA IDEALE precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv, si a mireselor care deja au mai vizitat magazinul nostru.

La acest concurs nu pot participa persoanele care au mai fost in magazinul nostru sau care  au rochia achizitionata , sau ne viziteaza pentru probe de modificari, achitionari de voal , sau crinoline sau alte accesorii.

Concursul se adreseaza strict mireselor care vin pentru prima data in magazinul nostru.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

LA NOVIA IDEALE va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.LANOVIA.ro şi poate fi consultat şi în magazin,Bucuresti Str Cluceru Udricani,nr.1-3,Sector 3

Regulament întocmit în data de 1 august 2017

LaNovia Newsletter