LaNovia - Concurs Mireasa Anului 2017

REGULAMENTUL CONCURSULUI Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate public.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale.

Participantii trebuie sa fie fani ai paginii de Facebook Lanovia si sa acorde un review la www.facebook.com/rochiimireasalanovia/reviews

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 18-31 Ianuarie 2018

Concursul se defasoara in perioada 05-14 februarie 2018 ,si pentru a intra in concurs trebuie1.Trimiteti 3 poze de la nunta dumneavoastra 2. Intra pe pagina https://www.facebook.com/rochiimireasalanovia si devino fan al paginii, daca nu esti deja. 3.  Acorda un review pe pagina noastra https://www.facebook.com/rochiimireasalanovia/reviews

PREMIILE CONCURSULUI

Se va acorda GRATUIT un week-end la Predeal la un hotel de 4 stele.

Nu se poate schimba perioada voucherului .Nu se ofera contravaloarea premiului.

Pentru a intra in posesia premiului Castigatorul/Castigatoarea trebuie sa fie de acord sa ne trimita o poza din sejur , pe care o vom publica pe pagina noastra de Facebook, drept dovada pentru ceilalti participanti.

DESEMNAREA CASTIGATORULUI Castigatorul va fi desemnat prin numarul maxim de like-uri de pe profilul fiecarei participante ,din sectiunea Mirasa Anului 2017. Acesta va fi contactat prin email si/sau telefon. Daca nu s-au indeplinit conditiile sau daca adresa de email si numarul de telefon furnizate nu sunt valide, participarea respectiva nu va fi validata si vom realiza o alta extragere.

De asemenea, daca castigatorul extras nu raspunde in termen de 48h prin email si/sau telefon, participarea respectiva nu va fi validata si vom realiza o alta extragere.

NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI In data de 01.03.2018, vom anunta pe pagina noastra de Facebook castigatorul. Castigatorul va fi contactat prin intermediul datelor de contact pe care le-a completat in formularul de pe pagina http://www.lanovia.ro/concursuri/castiga-o-rochie-de-mireasa/

In cazul in care castigatorul extras nu raspunde in termen de 48h prin email si/sau telefon sau daca a furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, prin acelasi mecanism.

Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul LaNovia, din Bucuresti. Castigatorul va prezenta buletinul sau cartea de identitate.

Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin posta / curier,email , taxele fiind suportate de catre Organizator.

Premiile vor fi expediate prin posta/ curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

LaNovia Newsletter