Showing 1–16 of 21 results

Sort by
 • Rochie Mireasa Toledo

  Rochi de mireasa se poate accesoriza cu voalul lung cu dantela asa cum este  prezentat .

  Acst voal  este optional si se achizitioneaza separat de rochie.

 • Rochie de mireasa Toledo

  Rochia de mireasa Toledo are un aer romantic prin breteua fina pe un singur umar si prin dantela fina 3D. Pentru miresele care isi doresc o rochie rafinata si eleganta si usor de pierdut, rochia Toledo intruneste toate criteriile. Realizata pe un croi in forma de A, acest model avantajeaza toate tipurile de silueta si este foarte usor de purtat.

  Rochia de mireasa Toledo face parte din categoria rochii de mireasa tip A.

 • Rochie e mireasa Hollywood

  Rochia de mireasa Hollywood este o rochie in forma de sirena, stil trompeta cu taieturi laterale in croi, care pun in evidenta formele senzuale ale siluetei. Dantela fina si deosebita a rochiei este aplicata intr-un mod armonios si delicat. Fusta simpla din tulle este infoiata si contrasteaza cu aplicatiile de dantela si fac din rochia Hollywood o aparitie hipnotizanta.

  Rochia de mireasa Hollywood face parte din categoria rochii de mireasa tip sirena.

 • Rochie de mireasa Hawai 2 in 1

  Rochia de mireasa Hawai imbina spectaculosul cu practicul. Hawai este potrivita pentru miresele care vor sa impacteze prin trena detasabila pe care este aplicata o bordura din dantela fina cu paiete. Trena poate fi scoasa dezvaluind o rochie in stil sirena realizata din imina. Corsetul transparent are accesorizat cu dantela, aplicata intr-un mod senzual pe fata si pe spate. Pretul nu include trena detasabila. Trena detasabila costa 1600 lei.

  Rochia de mireasa Hawai face parte din categoria rochii de mireasa stil sirena.

 • Rochie de Mireasa Rhodos

  Rochia de mireasa Rhodos este o rochie stil printesa. Ea este realizata din tiul si dantela cu paiete. Bordura din dantela este aplicata ep poalele fustei conferindu-i un aer regal. Corsetul are un decolteu danc iar manecile sunt confectionate din tiul nude si dantela. Rhodos este o rochie spectaculoasa si impacteaza prin bogatia fustelor. Ea are o trena de aproximativ 50 cm si poate fi purtata cu o crinolina.

  Rochia de mireasa Rhodos face parte in categoria rochii de mireasa printesa.

 • Rochie de Mireasa Tenerife

  Rochia de mireasa Tenerife este speciala prin combinatia de dantela fina cu pietre si fusta din matase naturala. Volatilitatea si calitatea superioara a materialelor ii confera rochiei o nota de eleganta. Manecile lungi accesorizate cu dantela, o completeaza iar trena lunga din matase este practica. In talie rochia are o centura din matase plisata pentru a subtia si a pune in evidenta silueta.

  Rochia de mireasa Tenerife face parte din categoria rochii de mireasa tip A.

 • Rochie de mireasa Zenobia

  Zenobia exprima delicatete si eleganta. Constructia bretelelelor cazute innobileaza rochia cu tandrete si charm. Rochia de mireasa este construita cu doua tipuri de dantela, chantilly si dantela din bumbac, ceea ce face din ea o tinuta eleganta.

 • Rochie de mireasa BLESS

  Rochia de mireasa Bless este fermecatoare si speciala tocmai prin formele asemanatoare flacarilor a dantelei. Este o rochie usoara, lejera si incantatoare. Corsetul transparent a rochiei este cel care iese in evidenta iar spatele dantelat o completeaza si o intregeste intr-o simfonie delicata de forme.

 • Rochie de mireasa Delight

  Rochia de mireasa Delight este intruchiparea finetii. Pietrele tubulare aplicate manual pe corset si pe fusta sunt ca niste fire suave de soare care ii dau rochiei o stralucire rafinata. Spatele generos decoltat contribuie la rafinamentul rochiei.

 • Rochie de mireasa Inspire

  Rochia de mireasa Inspire este delicata si speciala. Ea este dotata cu  doua tipuri de bretele, unele cazute iar, celelalte sunt ghirlande cu pietre transparente, aplicate pe spate. Fusta din tülle moale ampla contrasteaza cu corsetul plin de dantela cu pietre fine.

 • Rochie de mireasa Tender

  Rochia Tender 2 in 1 imbina utilul cu spectaculosul. Rochia propriu zisa este diafana, curgatoare si simpla. Ea este foarte lejera la purtare iar la aceasta se poate adauga o fusta detasabila de tip printesa. Aceasta rochie de mireasa este reusita tocmai prin aceasta combinatie inedita. Mireasa poate sa se simta in ziua nuntii o adevarata printesa iar la petrecere foarte lejera.

Preturile reduse sunt valabile numai pentru rochiile expuse in magazin.In pretul redus intra si curatarea si reconditionarea rochiei daca rochia are pretul minim de 2500 lei.

Pentru comenzi pretul difera , iar reducerea nu se mai aplica.

WhatsApp   |   0769189073   |   Vreau proba