Coafuri de mireasa – 5 idei de coafuri, in ton cu stilul rochiei de mireasa

our blog

Coafuri de mireasa – 5 idei de coafuri, in ton cu stilul rochiei de mireasa

,
In General
,

Mireasa este cea care va atrage toate privirile in ziua nuntii sale, de aceea prezenta sa trebuie sa fie impecabila. Alegerea rochiei de mireasa, a accesoriilor, precum si machiajul sau coafura sunt doar cateva dintre procuparile care ii pot da batai de cap in perioada de dinaintea celui mai important eveniment din viata sa. De fapt, haistyling-ul trebuie sa completeze look-ul acesteia, motiv pentru care trebuie ales in functie de stilul rochiei de mireasa. Noi iti propunem 5 coafuri timeless, potrivite pentru diferite modele de rochii de mireasa care poarta semnatura La Novia!

 

  • Cocul spaniol – pentru mireasa eleganta

 

In materie de coafuri de mireasa, cocul pare sa se afle in topul preferintelor. Aceasta este o modalitate practica si eleganta de a-ti purta parul in ziua in care te casatoresti, oferindu-ti o alura sofisticata, dar si foarte multa libertate de miscare, pentru o seara plina de distractie!

Rochia perfecta: O coafura care emana eleganta se potriveste de minune cu rochiile noastre de mireasa din colectia Queen. Asadar, iti propunem sa alegi o rochie demna de o regina, cu trena lunga detasabila si corset din pietre stralucitoare.

 

  • Bucle lejere – pentru mireasa romantica

 

Un par bogat face, parca, si mai dificila misiunea de a alege o coafura de mireasa potrivita, avand in vedere ca paleta de optiuni din care poti alege se extinde. Ce spui sa optezi pentru o coafura cu bucle lejere care va fi in ton cu personalitatea ta, daca esti o fire romantica si diafana?

Rochia perfecta: “Women in love” este colectia in care cu siguranta ca vei gasi cel putin o rochie de mireasa pe placul tau, daca te regasesti ca fiind o femeie romantica. Pentru o coafura cu bucle lejere, sugestia designerilor La Novia este sa alegi o piesa confectionata din materiale pretioase(tulle din matase si tafta), intr-o nuanta subtila de roz pal.

 

  • Coafura “one shoulder” – pentru mireasa sofisticata

 

Coafura “One shoulder” a capatat un loc binemeritat, de-a lungul timpului, in topul coafurilor de mireasa. Aceasta modalitate de a-ti aranja parul in ziua in care te casatoresti este o alegere ideala, din mai multe puncte de vedere: este usor de purtat, permite diverse stiluri de accesorizare si arata foarte bine daca iti doresti sa obtii un look sofisticat.

Rochia perfecta: Propunerea noastra este sa asortezi acest tip de coafura cu rochia de mireasa Bertha, care te va transforma intr-o aparitie absolut ravisanta!

 

 

  • Coada de cal stilizata – pentru mireasa practica

 

Parul strans in coada de cal reprezinta o optiune ideala de abordat chiar si in ziua in care vei fi mireasa. Mai ales daca esti o fire practica, ce adora lucrurile cat mai simple, atunci cautarile tale se vor opri la acest tip de hairstyling! Ai optiunea de a alege dintre trei variante, la fel de inspirate: coada de cal perfect neteda, tapata sau ondulata!

Rochia perfecta: Rochia ideala pentru o coafura in stil pony tail este rochia Demetra, care va compensa linia simpla a coafurii cu volanele care adauga volum in partea inferioara a corpului.

 

  • Impletituri accesorizate – pentru mireasa boema

 

Impletiturile sunt potrivite pentru atat pentru miresele cu parul lung, dar si pentru cele cu parul de lungime medie. Acestea pot fi realizate in varianta clasica, sub forma de spic, sau accesorizate, mai nou, cu flori naturale! Un hairtstylist priceput va stii exact care este tipul de impletitura perfecta pentru forma fetei tale, de aceea nu trebuie sa iti faci griji ca vei da gres cu o astfel de coafura!

Rochia perfecta: Sfatul nostru este sa porti o rochie stil printesa, cu umerii goi, care sa iti puna in evidenta latura boema si care sa iti stimuleze creativitatea!

Un comentariu

Lasa un comentariu

WhatsApp   |   0769189073   |   Vreau proba