Se arată 1–16 din 58 de rezultate

Sort by
 • Rochie de mireasa ANDROMEDA

  Manecutele din tülle fronsat sunt semnatura aceste rochii. Suava si delicata, aceasta sirena este potrivita pentru mirsele care vor sa fie elegante. Trena detasabila o face sa fie in acelasi timp si foarte practica.

 • Rochie de mireasa ANTIOPE

  Antiope este o rochie de mireasa diferita si incantatoare. Banda de dantela aplicata pe fusta si bretelele cu funde confera rochiei un aspect romantic si noncorformist.

 • Rochie de mireasa ANTLIA

  Superbitatea acestei rochii este data de motivele vintage ale dantelei. Linia dantelei curge pe corp intr-o senzualitate desavarsita. Rochia de mireasa Antlia este o aparitie de neuitat. Ea este este potrivita pentru miresele care vor sa fie stylish si houte-couture.

 • Rochie de mireasa ARIADNE

  Rochia de mireasa Ariadne este o veritabala bijuterie tocmai prin corsetul accesorizat numai cu pietre fine. Combinat cu fusta lejera si languroasa din imina, acest corset atrage toate privirile. Simplitatea rochiei, dar si stralucirea ei, o fac sa fie incantatoare.

 • Rochie de mireasa ARIESY

  Finetea si frumusetea acestei rochii sunt primele elemente care impacteaza. Bretelutele finute si elegante sunt detaliul vesel al rochiei. Bordura de dantela a fustei o face sa fie specatculoasa.

 • Rochie de mireasa ASIA

  Modelul Asia este foarte usor si lejer. Insertiile de dantela fina chantilly din fusta sunt foarte diafane si completeaza corsetul transparent din dantela.

 • Rochie de mireasa ASTRA

  Rochia de mireasa Astra este minunata prin dantela cu totul deosebita formata din stele discrete. O combinatie de 3D cu metraj aceasta rochie are un aer vintage si romantic. Este potrivita pentru miresele care vor sa se simta speciale.

 • Rochie de mireasa ASTRAEA

  Rochia de mireasa Astraea este deosebita prin melanjul de dantela din bumbac si tülle-lul foarte fin al fustei. Rochia este foarte simpla dar si de efect. Potrivita pentru toate tipurile de mirese ea se poarta cu lejeritatea si naturalete.

 • Rochie de mireasa AURORA

  Aceasta rochie atrage toate privirile prin corsetul puternic accesorizat. Bretelele cu siraguri fine de pietre confera delicatete rochiei. Rochia Aurora este printesa perfecta.

 • Rochie de mireasa AUSONIA

  Ausonia este rochia in forma A. Dantela superba aplicata pe intraga rochie combinata armonios cu taftaua nude confera rochiei un aspect de eleganta si rafinament.

 • Rochie de mireasa BELLONA

  Rochia de mireasa Bellona este recomandata pentru miresele care isi doresc sa fie elegante si simple. Pietrele foarte fine ale spatelui completeaza intr-un mod armonios tinuta rochiei.

 • Rochie de mireasa CAMILA

  Camila este rochia moderna, simpla si delicata pentru mireasa anului 2018. Fluiditatea tülle-lului de matase impreuna cu dantela deosebita fac ca rochia sa fie impresionanta. Dantela cu flori si crengute confera un aspect romantic si intoarce toate privirile.

 • Rochie de mireasa CARESE

  Carese este personificarea senzualitatii combinate cu comfortul.  Crapatura de pe picior este detaliul care iese in evidenta iar dantela dispusa in forma de barcuta se combina armonios cu aceasta. Rochia dispune si de o trena detasabila din organza care face ca rochia sa fie deosebita.

 • Rochie de mireasa COLUMBO

  Rochia de mireasa Columbo este delicata si discreta prin transparenta corsetului accesorizat cu dantela. Fluiditatea fustei din chiffon coboara in valuri sublime. Crapatura rochiei este semnatura senzualitatii.

 • Rochie de mireasa CONCORDIA

  Rochia de mireasa Concordia este minunata prin detaliile care o definesc. Combinatia de dantela chantilly pe care este aplicata dantela cu pietre fine face din aceasta rochie o supriza incantatoare pentru cei din jur. Splendoarea manecutelor in forma de barcuta induce un aer romantic.

 • Rochie de mireasa DOMENICA

  Domenica este rochia care iese in evidenta tocmai prin simplitatea ei. Materialul elastic imina pune in evidenta intr-un mod senzual linia corpului. Manecile cu dantela aplicata contrasteaza cu supletea sirenei.